Support & Downloads

Download binnenkort onze app uit de apple app store en/of google playstore.

Contact Info
kenauweg 14
Leiden, 2331BB
hello@tiqs.com
+31 (0) 85 0294999
Follow Us

Wees loyaal, koop lokaal.

De kortste route van A naar B is een rechte lijn.

Jouw klant de kortste route geven is direct aanwezig zijn met jouw producten op het moment dat jouw klant ze nodig heeft. 99% van jouw klanten lopen naar de koelkast als ze iets willen eten. Daar is waar wij aanwezig zijn en jij voorin de rij staat. Hoe? neem dan nu contact met ons op.

Zorg dat je vooraan staat

Jouw aanbiedingen direct op het netvlies van jouw klant op het juiste moment

Authenticiteit en credibility kern woorden in communicatie met jouw klanten.

LOYALTY MOET VAN TWEE KANTEN KOMEN.

Maak gebruik van alle branding opties, een eigen APP, eigen winkel, reservering, online-shop, food, merchandise, reserverings en ticketing uitstraling gekoppeld aan je eigen loyalty regels. Communiceer direct met jouw klanten, via e-mail, notifications en live streaming. Samen creëren wij ongekende mogelijkheden om jouw business een enorme boost te geven. Go digital maar wel met persoonlijk contact met jouw klanten, be credible en SMART op jouw unieke manier.

Met dit platform genereert u, op een eenvoudige, snelle en simpele wijze meer omzet. Uw succes is ons succes, hoe wij dat samen doen? neem dan contact met ons op.

Een rijke verzameling
van doeltreffende functies

Juist die functies die de kern van uw bedrijf ondersteunen, in communicatie, overzicht en beheer, eenvoudig, simpel en 'pay as you go'.

Support & Downloads

Binnenkort hier de Vendor en Flow app download links.

 

© Copyrights 2020 TIQS B.V.